Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MARKET SNAILS CRETE

 

Διάθεση ζωντανών σαλιγκαριών κατόπιν επικοινωνίας στο Τηλ.: +30 6974733634 

Εμπορία ζωντανού άγριου σαλιγκαριού .



Τα σαλιγκάρια μας συλλέγονται από τους ορεινούς όγκους του νησιού, από ανθρώπους που κουβαλούν εμπειρία και γνώση πολλών ετών.

SNAILS CRETE


Οι πελάτες της επιχείρησης είναι τόσο πελάτες λιανικής όσο και πελάτες χονδρικής όπως χονδρέμποροι για εξαγωγή σε Ισπανία και Γαλλία κ.λ.π αλλά και εστιατόρια.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
 FOURNARAKIS NIKOS - SNAILS CRETE

ΚΡΗΤΙΚΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ

Helix aspersa muller

Επισκοπή Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης.

Τηλ.: +30 6974733634

Ειδική συσκευασία μεταφοράς Helix aspersa

Συσκευασίες 17 kg σαλιγκαριών  & συσκευασία 1 κιλού



Αποστολή εμπορευμάτων κατά παραγγελία.

Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας

Η επιμέλειά μας ως προς την σωστή διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας και την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής, αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της μονάδας μας. Εξελισσόμαστε συνεχώς, η εμπειρία που αποκτούμε με την εργασία μας βοηθά στην συνεχή μας βελτίωση, καθώς έχουμε καταφέρει να προσαρμόσουμε την παραγωγική διαδικασία στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας.

Με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα σαλιγκάρια, εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να σας παρέχουμε τα άριστης ποιότητας προϊόντα μας.


Η εταιρία μας Τηλ.: +30 6974733634  εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε ένα κοντινό χωριό, ονόματι Επισκοπή Πεδιάδος. Είμαστε μια εταιρεία με δυναμική παρουσία στο χώρο του σαλιγκαριού για περισσότερα από 50 χρόνια, γεγονός που μας καθιστά εκτός από τη μεγαλύτερη και την πιο έμπειρη εταιρεία στην Ελλάδα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κρητικά Σαλιγκάρια Ειδική Συσκευασία 1 kg

  Η συσκευασία 1 ΚΙΛΟΥ αποτελείται από ειδικό δίχτυ που αφήνει το σαλιγκάρι να αναπνεύσει. Συνιστάται ως συσκευασία λιανικής πώλησης. Φουρναράκης Νικόλαος ΚΡ ΗΤ ΙΚΑ ΣΑΛΙ Γ ΚΑΡ ΙΑ Επισκοπή Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης. Τηλ.: +30 6974733634 Αποστολή εμπορευμάτων κατά παραγγελία. Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας --------------------------------------------------------------------------------------------------- ΜΙΚΡΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ 

Κρητικά Σαλιγκάρια Ειδική Συσκευασία 17 kg

                                                                                     Τηλ.: +30 6974733634 Αποστολή εμπορευμάτων κατά παραγγελία. Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας Ειδική συσκευασία μεταφοράς  Helix aspersa Συσκευασία 1 7  kg  σαλιγκαριών μίας χρήσης η οποία αποτελείται από τσουβάλι από δίχτυ που επιτρέπει στο σαλιγκάρι να αναπνέει. Συνίσταται για εργοστάσια επεξεργασίας και εταιρίες χονδρικής πώλησης.